Enllaços


Belltall

Bellcam

SlowFood Priorat

Revista digital
de salut i nutrició

Què diuen de l'all de Belltall?

"L'all de Belltall, referència indiscutible de la Conca de Barberà, té una mida més petita que la convencional, la pell de la cabeça és de color blanc, al mig genera dues cabeces més petites i la qualitat ve del fet que es conrea a uns 800 metres d'altitud. Té un gust fi, coent i saborós."

"L'all de Belltall, una de les darreres descobertes recuperades del mapa gastronòmic català, ens brinda un sabor suau, sense perdre el punt picant de l'all, però aromàtic i sensible. Ideal per sofregits, per amanides fresques, per saltejats, com aromatitzant. Escalivat i barrejat amb oli et fa una salsa meravellosa, ideal per a peixos o per a sucar verdures a la brasa.

El treball de les persones que formen part de la família de Belltall ha fet possible poder tenir aquests alls un altre cop a les cuines del país."

Sergi de Meià.

Sergi de Meià i Neus Berenguer, presidenta de l'Agrupació.

"Explicar en quatre linies el valor culinari d'un producte, a vegades és difícil, sobretot quan el producte es diferencia per al seu gust i la seva aromàtica, l'All de Belltall ha estat una troballa pels cuiners Tarragonins com a producte singular i com a producte de les nostres terres.

Des d'aquí encoratjar a tots el productors de Belltall a continuar fent el seu producte cada vegada millor i que pensin que molts cuiners esperarem el Juliol per comprar la nova collita d'Alls de Belltall."

Toni Bru

Toni Bru i Neus Berenguer, presidenta de l'Agrupació.